Wednesday, December 06, 2006

Pekinška patka - Plitka poezija (1980 Punk) YUG

Bitrate: 256 mp3
Size: 57.9
Artwork Included
Vinyl rip

Tracklist:
A
1. PODERIMO ROCK
2. HAMBURG
3. BOLJE DA NOSIM KRATKU KOSU
4. STOP STOP
5. BITI RUŽAN, PAMETAN I MLAD
6. ORI ORI
7. SKAKADAK
8. KRATKOVIDI MAGARAC

B
9. BELA ŠLJIVA
10. JA SAM PUNKER U SAKOU STAROM
11. KONTRACEPCIJA
12. ŠTA JE ZBLIZILO NAS
13. GLEDA, JA SAM SVOJ
14. NEVER MY LOVE
15. LJUBAV
16. ZA YOKO ONO

pwd: najpogodnijemesto

8 comments:

Fluid said...

Ovaj album je remasterizovao www.balkanuk.com i kvalitet je duplo bolji od ovog ovde.

costan said...

A nije dovoljno dobar, da ne trazis bolji (he, he).. i... nisam rekao, da je moj post remasterizovan. Radi se samo o snimku ploce. Snimak sam napravio pre dve tri godine. U medjuvremenu, dobio sam bolju plocu. Mozda cu nekad napraviti bolji snimak -sacekacu da se prihod od tog rada u odnosu na sadasnji bar udvostruci.

Kamenko said...

Jeste upravu je Fluid www.balkanuk.com je otvoren za sve pa ako mu neverujes mozes da skines tamo pa uporedi....ne radi se o ploci, radi se kako je uradjen i remasterizovan sa ploce...ja skidam sve sa njega jer je sve posteno i uredno ripovano sa ploca i tamo sam saznao za ovaj tvoj blog jer je neko reklamirao...lepo je sto si ostavio reklamu jer je to jedini sajt koji drzi samo ripove sa vinila kao i ti

pozdrav

altered.ego said...

Fluid i kamenko, trebali ste reci i to, da fali 50 sekundi pesme Homburg na tom ripu i da su omoti ploca bas gadno unisteni sa velikim napisom 'www.balkanuk.com'. :/

costan said...

Zdravo altered.ego

javio se kremenko i kaze, da bi s pesmom Hamburg trebalo biti sve u redu.

PS
komentar je bio rejectovan, jer je sadrzio neke osobne informacije..

altered.ego said...

Zdravo!

Skinuo sam 'Homburg' ponovno i nema razlike. Umesto ~2:12 koliko originalno traje pesma, ta sa balkanuk nazalost traje 1:22.

Maksa said...

Pa sta fali reklami www.balkanuk.com? Da znas i da se zahvalis gde si skinuo tako dobar rip. Ja da sam na tvom mestu ja bi se tamo javio za 50 sekundi ako je problem a ne bi isao okolo da se zalim. Sad sam skinuo pesmu sa balkanuk i nista ne fali.

pozdrav od Makse

Civijas said...

Ovde neko nekog zajebava!!Hteo ja il ne hteo moram da priznam da www.balkanuk.com ima najbolje Lp ripove na netu. I ako ih ja ne volim moram da priznam da bas ovaj album koji su oni postavili u poredjenu sa svim ripovma Pekinske Patke koje sam do sad cuo pa i ovog vode su nebo i zemlja. Ja slusam samo punk i veruj mi altered ego ja sam skinuo taj album i nema boljeg ripa na netu.... Costane hvala za albume druze!!!

pozdrav od Civijasa